Design: Joren Brosens

Barkar

Zin in een privéfeest of bedrijfsfeest? Het bedrijf achter Barkar maakt van elk evenement een topeditie. Zo kan je er terecht voor een op maat gemaakte mobiele bar of de verhuur ervan.

Barkar is een bedrijf met veel liefde voor zijn product. Hun mobiele barren worden op een ambachtelijk wijze geproduceerd met oog voor detail. Daarom verdienen zij ook een unieke en op maat gemaakte branding.

Design: Joren Brosens

Huisstijl

Het logo is tot stand gekomen door de manier waarop de Barkar geproduceerd wordt. Zo vormt het wiel van de kar de basis van het logo en verwijzen de letters naar het ambachtelijke. Verder voorzagen we ook nog een briefhoofd met het logo in reliëfdruk, naamkaartje van hout, flesopener en balpen waarop het logo werd gegraveerd. Deze zijn gemaakt uit hetzelfde materiaal als de kar.

Barkar huisstijl

3D

Om de Barkar beter te kunnen promoten zonder gebruik te maken van foto’s, ontwikkelden we hem in 3D. Daarnaast kan deze ook gebruikt worden in animaties of als showcase op een website.

Barkar 3D model

Website

Als casestudie voorzagen we een webontwerp. Om van de website een echte belevenis te maken, hebben we gebruik gemaakt van logo animaties, parallax effecten en dachten we na over hoe bepaalde elementen in en uit konden sliden. Verder biedt de website ook de mogelijkheid om uw kar volledig zelf samen te stellen.