Tags: Branding | 3D | Interieur design

Fin

Als casestudie ontwikkelden we een nieuwe winkelketen voor surfers, genaamd Fin. Je kan hier terecht voor surfkleding, decoratie en accessoires in mooie zomerse en frisse kleuren.

Voor dit nieuwe merk ontwikkelden we een volledige branding, gaande van een logo tot de inrichting van het interieur. Wat dit merk zo speciaal maakt, is dat alles tot in de kleinste details is afgewerkt. Let bijvoorbeeld maar eens op de vormgeving van het etiketje. Dit is in de vorm van een vin.

Het logo

Deze is grotendeels geïnspireerd op de vin van een haai. Het lettertype geeft een handcrafted, robuust en dynamisch look-and-feel aan het logo. Daarnaast is het zo vormgegeven dat het in alle kleuren gebruikt kan worden.

Interieur

We maakten een 3D omgeving met oog voor creativiteit en indeling. Door het gebruik van grote ramen en een opening in de muur konden we meer ruimte creëren en bepaalde artikelen uitlichten.

Fin 3D interieur

Patronen

De patronen en kleuren die je terugvindt in de winkel zijn grotendeels geïnspireerd op de zee en zijn omgeving. Deze liggen volledig in lijn met de branding van het merk en hebben een minimalistische en moderne vormgeving.

Fin patronen