01. Meet Lionfield

Samen met jou maken wij een totaalverhaal van jouw merk!

Bij Lionfield zijn we gespecialiseerd in het bedenken, ontwerpen en ontwikkelen van unieke, creatieve producten. Samen maken we creaties waar zowel jij als wij volledig achterstaan. Jouw wensen staan bij ons centraal!

02. Onze werkwijze

Website op maat

Vandaag de dag is een website net zo belangrijk (of zelfs belangrijker) als je fysieke vestiging. Je website moet het uithangbord worden van jouw onderneming. Hierbij is het erg belangrijk dat bezoekers blijven plakken en enthousiast worden van jouw producten/diensten. Daarom zien wij het als onze taak om niet alleen het visuele plaatje in orde te brengen, maar ook de gebruiksvriendelijkheid, vindbaarheid, … van je website.

Werkwijze Website op maat

Onderzoek

Voor we beginnen aan het ontwikkelen van jouw website, willen we jouw bedrijf eerst volledig leren kennen. Het is namelijk erg belangrijk dat jouw website volledig representeert waarvoor jouw bedrijf staat. We gaan ook op onderzoek naar de markt waarin jouw bedrijf zich bevindt en wie jouw concurrenten zijn. Op deze manier ontdekken wij waar zij potentieel laten liggen dat jij kan gaan invullen.

Ontwerp

In de tweede fase focussen we ons op het visuele aspect van de website. We ontwikkelen moodboards, kleurpaletten, wireframes, … en denken na over het soort fotografie, zodat jij een duidelijk beeld krijgt van het concept dat wij voor ogen hebben.

Development

Van zodra wij jouw ‘go’ krijgen en de nodige aanpassingen hebben doorgevoerd, is het tijd om het concept volledig uit te werken. Hierbij maken we steeds gebruik van de nieuwste technologieën en gaan we op de meest efficiënte manier te werk, waaronder het kiezen van de juiste plug-ins, mediabestanden, …

SEO

Door middel van een grondig zoekwoordonderzoek zorgen we ervoor dat jouw website hoog scoort in de organische zoekresultaten van een zoekmachine. Zo sta jij op dat vlak al een stapje voor op de concurrentie!

Lancering website & hosting

Wanneer jij volledig tevreden bent met het resultaat, plaatsen wij de website online en kunnen wij zorgen voor het nodige onderhoud.

Bekijk de projectenLionfield Arrow

Branding op maat

Met de juiste branding zorgen wij ervoor dat we jouw doelgroep weten te bereiken én raken. Ons doel is om jouw merk visueel, krachtig en uniek over te brengen naar de buitenwereld. Op deze manier wordt jouw merk top of mind in het hoofd van de consument. Hoe we dit doen, kan je lezen door op onderstaande knop te drukken.

Werkwijze Branding op maat

Onderzoek

Om een zo goed mogelijke branding voor jullie te ontwikkelen, is het erg belangrijk dat we zo veel mogelijk informatie verzamelen over jouw bedrijf en de omgeving ervan. We gaan op onderzoek naar de markt waarin jij opereert, de doelgroep die jij wil aanspreken en de concurrenten waartegen jij het moet opnemen.

Concept & uitwerking

Na uitgebreid onderzoek, gaan we over tot uitgebreide brainstormsessies. Hierbij gaan we bepalen hoe we jouw merk kunnen positioneren in de hoofden van de consument en werken we dit met visuele schetsen en de juiste programma’s (Adobe photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, …) ook volledig voor je uit.

Lancering project

Na jouw goedkeuring, kan alles openbaar gemaakt worden voor het grote publiek en kan de campagne zijn werk gaan doen.

Bekijk de projectenLionfield Arrow

Motion op maat

Met animatie brengen wij jouw verhaal op een verrassende en visuele manier tot bij de consument. Denk hierbij aan reclamespots, bedrijfsfilms, explainer videos, … Jouw boodschap zal op deze manier veel beter onthouden worden en meer impact creëren. Zie je het nog grootser en wil je nóg straffer uit de hoek komen? Dan kan je bij ons ook terecht voor 3D visualisaties!

Werkwijze Motion op maat

Onderzoek

Bij de ontwikkeling van een kwaliteitsvolle animatie gaan we op onderzoek naar alle bruikbare informatie om zoveel mogelijk te weten te komen over jouw bedrijf, de markt, de doelgroep en stijl waarin jouw bedrijf zich bevindt. In deze fase onderzoeken we ook de lengte van de video, de tijdspanne en alle verschillende mogelijke media waarbij jouw boodschap het beste tot zijn recht komt.

Script & storyboard

Vanuit jouw aangeleverde informatie gaan we over tot het schrijven van een pakkend en doelgericht verhaal. Wanneer je zelf al een duidelijk beeld hebt van welk verhaal je wilt vertellen, gaan we meteen over tot het creëren van moodboards en schetsen van karakters, typografische animaties, … Hierbij houden we steeds rekening met toekomstig gebruik zodat je de video op verschillende media kan aanbieden. Denk hierbij maar aan verkorte versies voor op social media, …

Uitwerking

Na goedkeuring van de storyboards, gaan we over tot de effectieve uitwerking van de animatie. Hierbij starten we steeds met het maken van voorafgaande stills, een statische voorstelling van de animatie. Op deze manier krijg je een duidelijk beeld van hoe de uiteindelijke animatie er zal uitzien. Hierna volgt het animeren van o.a. karakters, teksten, objecten, … Om de animatie nog meer kracht bij te zetten, voorzien wij ook graag achtergrondmuziek en een eventuele voice-over.

Lancering project

Wanneer jij volledig tevreden bent met het resultaat, kan jouw video gepubliceerd worden voor het grotere publiek. Denk maar aan video’s op social media, grote displays in het straatbeeld, …

Bekijk de projectenLionfield Arrow
Lionfield Over Ons Werkwijze

03. De oprichters

Joren en Kevin leerden elkaar kennen op de schoolbanken tijdens hun opleiding Grafische en digitale media aan Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen. Al snel werden ze beste vrienden en begonnen ze te dromen over het oprichten van een eigen zaak.

Joren Brosens

Joren is het creatieve brein achter Lionfield. Naast zijn creatieve en digitale opleidingen, werkte hij voor vele bekende klanten zoals Hyundai, Lazer, DSM, … en creëerde hij verschillende podium animaties. Hierdoor heeft hij heel wat ervaring en kennis kunnen opdoen in de digitale en grafische wereld. Zijn kennis over 2D/3D animatie, grafisch ontwerp en illustratie maakt van hem dan ook de ideale art director.

Bel Joren: 0491 87 47 07

Kevin Steylaerts

Kevin wordt de digitale wizard van het team genoemd. Al van jongs af aan is hij actief in de grafische en digitale sector. Na zijn opleiding is hij dan ook begonnen bij een communicatiebureau waar hij zijn webdevelopment- en animatieskills nog verder heeft mogen ontwikkelen. Bovendien vormt hij ook het aanspreekpunt voor de klanten.

Bel Kevin: 0491 87 47 19

Lionfield Over ons Oprichters